Workshops & Community

Energie & EdelsteneWorkshop

Heb jij altijd al meer willen weten over energie? Over je eigen energie, over de energie om je heen. Hoe je hiermee om kan gaan……. Of energie van anderen? Hoe je daarmee om kan gaan……

Hoe ga je hiermee om zonder je mee te laten slepen?
Hoe ga je hiermee om zonder je te laten beïnvloeden?
Hoe ga je hiermee om als je kinderen hebt?
Hoe ga je met hun energie om?

Wil jij meer willen weten over edelstenen? Wat kunnen edelstenen hierin voor jou betekenen?

Grijp dan nu je kans door aan te schuiven bij deze interessante en leerzame workshop! Er is plaats voor 4 personen, gewoon om het gezellig te houden en dat er nog ruimte is voor jouw vragen en opmerkingen. Het is bij mij thuis in Oudewater.

Wil jij hierbij zijn? Laat het me weten! De kosten hiervan zijn slechts €25,- Ben jij erbij?

 

Changes Workshop
– 1 op 1 coaching –

Loop jij vast? Zie jij niet waarom je vast loopt?

Merk jij dat je dingen wilt veranderen maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Dan heb ik een onwijze leerzame, transformerende workshop voor je. Deze workshop maakt wat los! Gegarandeerd…..

We gaan aan de slag met jouw doelen.
Wat wil je veranderen?
Waarom zit je vast?
Waar komt dit vandaan?
Wat kan jij veranderen?

3 uur trek ik voor je uit. Ik help en begeleid je.

Ik geef je de inzichten. Ik laat je de knelpunten zien en voelen. Ik help je met het veranderen

 

Hoe?

Door met elkaar te praten en een energetische oefening te doen. Na die oefening maken we een moodboard om je eraan te herinneren wat je doelen zijn en waar jij naartoe mag werken en wilt veranderen.

Hoe waardevol is dit???? Als je het mij vraagt heel waardevol!

Ik start hiermee vanaf november zodat jij voor het nieuwe jaar ergens naartoe kan gaan werken.

Wat kost dit? Voor 3 uurtjes maar €55,- !!!! Wil je een afspraken of heb je nog vragen? Vul dan snel het contact formulier in en ik neem contact met je op.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en aan de slag te gaan!

 

Durf jij jezelf te zijn??

Community

HSP Community

Hey lieve jij,

Ik heb een droom……..zoveel mogelijk mensen helpen, inzicht geven en dingen bijleren over zichzelf zodat we met elkaar onszelf en dus de wereld een stukje mooier kunnen maken!

En deze droom verwezenlijk ik in een facebook community, de HSP community; “Leef Happy HSP”.

 

Deze community is een groep met allemaal hooggevoelige mensen die graag meer willen leren over zichzelf, de energie, de maan, hun kinderen, oliën, edelstenen, bewust zijn en zoveel meer…..
Hierdoor ontstond mijn idee om een community op te gaan bouwen waarbij ik jullie waardevolle informatie geef, je aan jezelf gaat werken en inzichten gaat ontvangen, je mag gaan groeien, we van elkaar mogen gaan leren en ik ook nog cadeautjes weg ga geven!

Want hoe doe je dat nou, omgaan met je gevoeligheid? Wat is juist goed om te doen? Wat is kan je beter niet doen? Hoe kan je ermee omgaan? Hoe ga je om met de energie van de maan? Hoe ga je om met je kind die gevoelig is? Hoe werken edelstenen en wat heeft effect op wat?

Hoe kun je oliën inzetten? Hoe bescherm ik mezelf en mijn huis?
Zoveel vragen…….

Gevoelig zijn is een mooie eigenschap. Maar net als iedere eigenschap heeft ook gevoeligheid een minder leuke kant.
Vaak zien wij alleen deze kant!
“Gevoelig zijn is lastig” hoor ik vaak. Maar wat als ik jou nou de tools geef om je gevoeligheid te accepteren?
Wat als ik jou nu meegeef hoe bijzonder waardevol deze eigenschap is?
Wat nou als ik jou kan leren hoe je met alles om kan gaan en welke middelen je kan inzetten?

Hsp-er zijn is namelijk een waardevolle kracht! Ik ga je leren dit te zien….Hoe gaaf is dat???

Hoe dan???
Gewoon online, in een besloten facebook groep!
We bouwen met elkaar een fijne besloten groep op waarin ik maandelijks live kom om jullie een training te geven, een jaar lang!!!
En wekelijks deel ik info met jullie en kunnen jullie mij vragen stellen
Dit gaat over diverse onderwerpen rondom hooggevoelig zijn.

Dat is toch super gaaf??
Ik leer jullie veel en ben ook nog eens bereikbaar voor jullie als coach!!!

LEEF HAPPY HSP !

Liefs Carola

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

Lieve Carola, onderstaand mijn feedback voor de fantastische workshop Changes:

“Bij binnenkomst werd ik warm verwelkomd door Carola. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Ondanks de spanning voor het onbekende werd door Carola duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was, waardoor de spanning wat zakte.
Ik voelde meteen een goede vibe. De energie die loskwam tijdens de energetische oefening voorafgaand aan het creëren van het moodboard, was heel voelbaar. Carola voelt het helder aan en ziet de juiste schakelingen en connecties met de dingen die ik vertelde over wat ik voelde en hoorde. Ik werd verrast door het feit dat ze een voor mij geheel nieuw beeld schetste over wat er dichtbij mij stond. Dat heeft me echt diep geraakt en zoveel kracht gegeven. Door hier verder op in te gaan kwamen er emoties los, die er bij Carola uitkwamen. Zo voelbaar was de prachtige energie. Het gaf mij de opening die nodig was om me over te geven aan het hele proces. Bij het creëren van het moodboard kwam er als vanzelf een stroming in me varen waarmee een prachtig geheel gemaakt is. Dit heeft Carola ook fijn begeleid.
Ik voelde me echt begrepen ook bij de nabespreking. We hebben echt de diepgang opgezocht en een fijn gesprek gevoerd. Het was een heel mooie ervaring. Ik kan het allemaal plaatsen en het geeft me de nodige input om verder te transformeren. Dank je wel lieve Carola!”
Kyra

6 + 8 =