Wie is Carola

.

Hallo lieve jij,

Ik ben Carola van Harmelen.

Geboren met een gave en gekomen met een liefdevolle missie.
Door vele levenslessen gevormd maar vooral veel geleerd.
Vanuit kennis werk ik met hart en ziel, vanuit helder weten, helder zien, helder voelen en soms helder ruiken.

Ik werk altijd energetisch, puur, zuiver en oprecht.

Mijn naam is Carola en ik ben mijn praktijk gestart om jullie te mogen helpen, een waardevolle missie als je het mij vraagt!

Van jongs af aan ben ik al een gevoelige meid.
Van kleins af aan nam ik al dingen waar waarvan ik dacht dat iedereen dat zag.
Maar dit bleek, toen ik in de puberteit kwam, anders te zijn!
Ik was blijkbaar hoog gevoelig en paranormaal begaafd.
Is dat een probleem? Wat mij betreft niet. Maar om nu te zeggen dat het makkelijk is tegenover de maatschappij……..helaas is dit nog niet geheel geaccepteerd.

Dit word steeds meer, maar helaas zijn er nog veel mensen die bang zijn voor het onbekende. En dat mag…….alles is oké! Daarnaast heb ik ook mijn lessen gehad en mijn leven geleefd en geleerd.

Ik heb mijn ervaringen gehad, soms minder prettige situaties gekend, maar ook mooie en bijzondere.
En daar ben ik dankbaar voor! Want daardoor kan ik doen wat ik nu doe, namelijk jullie helpen, coachen, readen en blogs schrijven.

Wat is mijn doel?
Mijn doel is mensen helpen, dit doe ik door middel van bewust wording.
Dit kan door een coaching gesprekken of door een traject die je kunt volgen om dichterbij jezelf te komen en bewuster te gaan voelen.
Als jij, net als ik, meer ziet dan de meeste mensen, meer voelt dan de anderen mensen en je wilt hiermee omgaan kan ik je coachen om leren om te gaan met je mooie gaven. Want hoe transformeer je dit in een kwaliteit? Dat kan ik je leren. Het heeft vele mooie kanten, maar die moet je durven zien en ook hier kan je bewust voor kiezen en mee omgaan. De keuze is aan jou!

Daarnaast geef ik readings, hier kan ik contact leggen met jouw dierbare overledenen of je kan meer te weten komen over de punten waar je op vast loopt. Foto’s of sieraden lezen is ook zeker mogelijk en kunnen je ook veel antwoorden geven. Soms is het ook prettig om deze te gebruiken tijdens een reading met een overledene.

Wat ik ook graag maak zijn afgestemde edelstenen armbanden, deze maak ik met veel liefde en energie.  De armbanden zijn ter ondersteuning van jouw eigen proces.

Ik vind het fijn om mensen te helpen en zoals je leest en ziet op mijn website. Dit kan op diverse manieren! De workshops zijn ook mooie toevoegingen om meer inzichten te ontvangen voor je eigen proces. Hoe waardevol is dat? Ik vind het mooi om mensen dit te mogen geven en doe het met plezier.

Alles wat doe ik met liefde, eerlijkheid, respect en oprechtheid maar vooral op gevoel.
Heb je vragen?
Zou je meer willen weten of een afspraak willen maken? 
Neem dan contact op via het het contact formulier.

Liefs Carola

14 + 13 =