Spirituele Coaching

Voel jij je vaak anders? Wil jij hulp met het zoeken van jouw ware zelf?

Trust the power that is inside you

Zoek het niet buiten jezelf

Het antwoord zit in jou!

Jij bent het antwoord op al je vragen…….

Ben jij je hele leven al een gevoelige vrouw?
Voel jij je vaak ‘anders’?

Merk jij dat je dingen waarneemt maar je weet niet zo goed wat je hiermee moet? Wil jij bewuster leven vanuit je hart en intuïtie en stoppen met “ego- denken”?

Zou jij weleens willen weten wat jouw innerlijk kind je wilt vertellen? Merk jij dat je vast loopt op bepaalde vlakken maar je weet niet waarom?

Wil jij graag vertrouwen op de dingen die jij kan? Sta jij ervoor open om te zien wie je werkelijk bent en mag zijn?

Zou jij willen weten welke thema’s van nu een rol spelen vanuit een vorig leven?
Wil jij meer leren over jouw energie en jouw ontwikkeling hierin?


Dan is de SPIRIT coaching wat voor jou
!

Want deze 1 op 1 coaching is heel persoonlijk en word afgestemd op jou.

Er komen thema’s aan bod als karma, vorige levens, bescherming, innerlijk kind en bewustwording maar het is vooral jouw weg naar ONTWAKEN!!!

 

Deze coaching geef ik met hart en ziel, liefde en pure oprechtheid. Het is fantastisch om te zien, hoe de dames die ik al heb gecoacht, zijn ontwaakt. Van bewuster leven, antwoorden op patronen die we hebben doorbroken tot zelf orakelkaarten leggen……de groei is zo puur en bijzonder!

Zou jij dit nou ook willen? Of heb je hier vragen over? Laat het me weten. Je kunt een gratis intake gesprek aanvragen. We kijken dan naar jouw vragen en behoeften, wat ik hierin voor je kan betekenen en zo stippelen we samen jouw eigen weg uit. Jouw weg naar vertrouwen, intuïtiever leven, ontwaken en je dromen volgen. Je mag bij me thuis komen maar ook online is het mogelijk.

 

Ben jij de volgende topper die ik mag coachen om dichter bij jezelf te komen?
Ben jij diegene die ik mag begeleiden om haar zielsmissie te gaan volgen?

Ben jij ‘The One’ die ik een helpende hand ga geven om helemaal te ontwaken?
Ben jij diegene die met vragen zit over spiritualiteit en hier wat hulp bij kan gebruiken?

 

Pak nu je kans……gun jezelf deze kans!
Je bent het waard.

Neem snel contact op via het onderstaande contact formulier.

Liefs Carola

 

 

Everything is possible when you believe

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Lieve Carola, onderstaand mijn feedback voor de fantastische workshop van gisteren:

“Bij binnenkomst werd ik warm verwelkomd door Carola. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Ondanks de spanning voor het onbekende werd door Carola duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was, waardoor de spanning wat zakte.
Ik voelde meteen een goede vibe. De energie die loskwam tijdens de energetische oefening voorafgaand aan het creëren van het moodboard, was heel voelbaar. Carola voelt het helder aan en ziet de juiste schakelingen en connecties met de dingen die ik vertelde over wat ik voelde en hoorde. Ik werd verrast door het feit dat ze een voor mij geheel nieuw beeld schetste over wat er dichtbij mij stond. Dat heeft me echt diep geraakt en zoveel kracht gegeven. Door hier verder op in te gaan kwamen er emoties los, die er bij Carola uitkwamen. Zo voelbaar was de prachtige energie. Het gaf mij de opening die nodig was om me over te geven aan het hele proces. Bij het creëren van het moodboard kwam er als vanzelf een stroming in me varen waarmee een prachtig geheel gemaakt is. Dit heeft Carola ook fijn begeleid.
Ik voelde me echt begrepen ook bij de nabespreking. We hebben echt de diepgang opgezocht en een fijn gesprek gevoerd. Het was een heel mooie ervaring. Ik kan het allemaal plaatsen en het geeft me de nodige input om verder te transformeren. Dank je wel lieve Carola!”

Liefs, Kyra

Kyra

7 + 13 =