Spiritueel vriendinnen weekend

“Shine your light  –

light up your soul”

Spiritueel vriendinnen weekend

Vol trots vertel ik jullie dat ik vanaf september 2020, op aanvraag, spirituele weekenden organiseer. 

En wat kriebelt dit van mijn tenen tot me kruin en daarboven!!

Het wordt magisch, persoonlijk, intens, oprecht, inzichtelijk, verrijkend en onvergetelijk!!

Ik sta een heel weekend tot jullie beschikking en we gaan mooie dingen doen om te mogen groeien, inzicht te krijgen maar ook om te ontspannen en plezier te hebben.

Alles draait om spiritualiteit en bewustwording, dus dat betekent ook mediteren, kaartje leggen, yoga, wandelen in de natuur en alles wat er verder nog komt.

We zitten op een prachtige plek in Brabant tussen het groen. 
Het is er rustgevend en de energie is daar enorm zacht en fijn!

Zo ook in het huisje dat we huren.

Het weekend stellen we met elkaar samen. 
Van coaching tot healing, van een workshop tot informatief of een leer en oefen – weekend psychometrie en mediumschap, alles is mogelijk in overleg

 

 

 

Het huisje is voor 4 personen, dus we kunnen met 2 of 3 vriendinnen een heerlijk ontspannen spiritueel weekend gaan houden.

Ik heb er ontzettend veel zin in!  Daarnaast bruis ik van ideeën en zie ik zelfs al beelden over wat er gaat ontstaan……

Het wordt onvergetelijk en waardevol.
Wil jij graag meer weten hierover?
Stuur me gerust een mailtje; light-wingsoflove@hotmail.com
De eerste boekingen zijn al gedaan.
Dus voor 2021 kunnen we zeker kijken welk weekend we willen en kunnen!
Het is dan van vrijdagmiddag 16:00 uur tot en met zondagmiddag 16:00 uur.
Ik heb er super veel zin in en kijk er naar uit om met jullie te gaan werken en mooie momenten te beleven.
Jij ook?
Laat het me weten als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen.
Prijs is op aanvraag.
Liefs Carola

Just relax, being you….

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

Lieve Carola, onderstaand mijn feedback voor de fantastische workshop Changes:

“Bij binnenkomst werd ik warm verwelkomd door Carola. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Ondanks de spanning voor het onbekende werd door Carola duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was, waardoor de spanning wat zakte.
Ik voelde meteen een goede vibe. De energie die loskwam tijdens de energetische oefening voorafgaand aan het creëren van het moodboard, was heel voelbaar. Carola voelt het helder aan en ziet de juiste schakelingen en connecties met de dingen die ik vertelde over wat ik voelde en hoorde. Ik werd verrast door het feit dat ze een voor mij geheel nieuw beeld schetste over wat er dichtbij mij stond. Dat heeft me echt diep geraakt en zoveel kracht gegeven. Door hier verder op in te gaan kwamen er emoties los, die er bij Carola uitkwamen. Zo voelbaar was de prachtige energie. Het gaf mij de opening die nodig was om me over te geven aan het hele proces. Bij het creëren van het moodboard kwam er als vanzelf een stroming in me varen waarmee een prachtig geheel gemaakt is. Dit heeft Carola ook fijn begeleid.
Ik voelde me echt begrepen ook bij de nabespreking. We hebben echt de diepgang opgezocht en een fijn gesprek gevoerd. Het was een heel mooie ervaring. Ik kan het allemaal plaatsen en het geeft me de nodige input om verder te transformeren. Dank je wel lieve Carola!”
Kyra

9 + 14 =