Readings

 

Wil jij graag die antwoorden?

Wil jij graag die inzichten?

Wil jij nog eens contact?

Hey lieve jij,

Jij kijkt niet zomaar hier onder dit kopje readings! Jij kijkt hier omdat je met vragen zit……. Vragen over jezelf, levensvragen of hoop. Vragen over een dierbare overledene.

Dat klopt toch?

Ik zag als kind zijnde al mensen waarvan ik dacht dat iedereen ze zag. Ik voorzag als kind zijnde al dingen waarvan ik dacht dat iedereen het zag. Ik droomde als kind zijnde al van gebeurtenissen waarvan ik dacht dat het gewoon was. Maar toen ik ouder werd bleek dat dit “anders” was.

Vanaf mijn puberteit ben ik me gaan ontwikkelen, gaan lezen, gaan leren. Ik leerde meer over de overleden zielen die ik waarnam. Ik leerde tarot kaarten te leggen. Ik leerde hoe ik beter de energie kon lezen.

Na jaren oefenen heb ik besloten dit als onderdeel van me werk te maken.
Waarom? Omdat er vaak nog zoveel vragen zijn……

 

Hoe waardevol is het als ik jullie
hierbij mag helpen! Dit is de reden
waarom ik de readings geef.

 

Om mensen antwoorden te geven, rust te geven of meer inzicht in situaties of zichzelf.

 

 

 

 

Maak dan een afspraak bij me. Je bent welkom bij mij maar ik kan ook naar jou toe komen. Het is zelfs mogelijk via video bellen/ skype! De energie komt tenslotte overal (door) als je het mij vraagt……

Ik help je met liefde!

Je kan een persoonlijke (tarot) reading aanvragen of een overledene reading.

Liefs Carola

 

Waar een wil is, is een weg….

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

15 + 13 =