Psychometrie meerdaagse training

“Shine your light  –

light up your soul”

Psychometrie meerdaagse training 

Afgelopen jaar ben ik gestart met de meerdaagse training psychometrie. 

Wat ik bij de dames zag in groei is bijzonder mooi en kostbaar geworden waardoor ze nu zelf meer vertrouwen hebben in hun talenten en deze ook inzetten.

Hoe tof is dat!

 

Wat is psychometrie?

Psychometrie is de vaardigheid van het waarnemen van gevoelsinformatie aan de hand van een foto of een voorwerp. De beoefenaars noemen we psychometrist of een medium. De psychometrist bekijkt of betast bijvoorbeeld een ring, horloge of een foto en kan van daaruit de situatie van de cliënt voelen. Hij kan daarbij terugkijken maar deels ook vooruit kijken. Soms is er ook contact met een overledene mogelijk, of kan een overledene via een begeleider informatie doorgeven. Voorwerpen die gebruikt worden zijn heel divers en geven soms ook de psychometrievorm of techniek weer.

 

Heb jij medium skills maar weet je niet hoe je ze kan inzetten?
Voel jij meer en wil je weten hoe je dit kan gebruiken?
Zou jij dit graag willen leren om andere mensen verder te helpen?
Dan begeleidt ik je hier met alle liefde mee.

Ik creër plek voor 4 mensen die dit graag willen leren.

Ik zorg voor een werkboek met de informatie vanuit mijn eigen geleerde lessen.
Je leert van mij en van elkaar deze 4 bijeenkomsten.

Deze 4 trainings ochtenden/avonden worden afgestemd met jullie op een vrijdag.
We starten in januari 2021!

En jij gaat zo onwijs groeien met je zintuigen tijdens deze trainingen, dat garandeer ik je!

Durf jij de stap te zetten om je medium skills te laten groeien en ontplooien?
Durf jij de begeleiding te ontvangen zodat jij zelf verder kan om andere mensen te helpen?

Meldt je dan nu aan bij me!
Ik kijk uit om met je aan de slag te gaan……

Liefs Carola

Waar een wil is, is een weg….

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

Lieve Carola, onderstaand mijn feedback voor de fantastische workshop Changes:

“Bij binnenkomst werd ik warm verwelkomd door Carola. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Ondanks de spanning voor het onbekende werd door Carola duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was, waardoor de spanning wat zakte.
Ik voelde meteen een goede vibe. De energie die loskwam tijdens de energetische oefening voorafgaand aan het creëren van het moodboard, was heel voelbaar. Carola voelt het helder aan en ziet de juiste schakelingen en connecties met de dingen die ik vertelde over wat ik voelde en hoorde. Ik werd verrast door het feit dat ze een voor mij geheel nieuw beeld schetste over wat er dichtbij mij stond. Dat heeft me echt diep geraakt en zoveel kracht gegeven. Door hier verder op in te gaan kwamen er emoties los, die er bij Carola uitkwamen. Zo voelbaar was de prachtige energie. Het gaf mij de opening die nodig was om me over te geven aan het hele proces. Bij het creëren van het moodboard kwam er als vanzelf een stroming in me varen waarmee een prachtig geheel gemaakt is. Dit heeft Carola ook fijn begeleid.
Ik voelde me echt begrepen ook bij de nabespreking. We hebben echt de diepgang opgezocht en een fijn gesprek gevoerd. Het was een heel mooie ervaring. Ik kan het allemaal plaatsen en het geeft me de nodige input om verder te transformeren. Dank je wel lieve Carola!”
Kyra

7 + 13 =