HSP Bewust Coaching

Hey lieve jij,

Ik hoor je denken……wat is HSP Bewust coaching?

Ik ga het je uitleggen;

Jij leest dit vast niet zomaar. Er is iets wat jouw aandacht trok.

Was het de term Hsp? Hsp betekent “Highly Sensitive Person”.

Hooggevoelige mensen, het lijkt bijna wel een trend te worden! Klopt…….en niet zonder reden.

Die reden, daar kan ik kort over zijn; Er worden steeds meer kinderen geboren met een gevoelig zenuwenstelsel. Dit komt door de verandering van de energie. Ik ga hier niet te uitgebreid op in want daar kan ik uren over praten.

Maar een Hsp’er heeft een gevoeliger zenuwenstelsel dan de “gemiddelde” mens. Hierdoor werkt bij hun de prikkelverwerking naar de hersenen ook anders.

En dit roept vast de nodige vragen bij je op…….snap ik!

Maar ik hou het graag even bij de jou, hsp’er…….want als je er achter komt dat jij zo gevoelig bent, hoe ga je hier dan mee om?

Mogelijk ben je al vast gelopen in relaties.

Mogelijk ben je al vast gelopen op je werk.

Mogelijk ben je al vast gelopen als ouder.

Mogelijk ben je al vast gelopen in vriendschappen.


Klopt dat? Herkenbaar?

Daarom ben ik gestart met mijn coaching traject: HSP bewust. Omdat ik je graag help en begeleid hoe je hier nu mee omgaat. Om je inzichten te geven in je dagelijkse belemmeringen. Om je tools te geven hoe je dit aanpakt. Om je begeleiding te geven in het omgaan met jezelf.

Mogelijk herken jij niet alleen jezelf maar ook je kind hierin. Ook dat kunnen we aanpakken en bespreken. Hoe ga jij als ouder om met een hsp kind? Hoe hou jij als ouder de balans tussen je eigen overprikkeling en die van je kind? Hoe begrijp je een kind met hsp?

Het begint bij jezelf, als jij jezelf als hsp’er begrijpt begrijp je ook je kind! Daarom heet deze 1 op 1 coaching ook HSP bewust, om je bewust te maken van wat je doet en hoe je aanpassingen kan maken om het nog leuker te maken. Want hsp’er zijn is een mooie gave en verre van een last! Maar als jij alleen de last ervan draagt wordt het zwaar. Is niet nodig! Ik help je om het leuk en inzichtelijk te maken voor jezelf en je kind/ gezin. Ook gaan we kijken naar wat je wordt gespiegeld. Wat spiegelen de mensen om je heen? Wat spiegelen je kinderen jou? Welke boodschap geven ze jou? En daarmee gaan we aan de slag.

Dus zou jij je graag bewuster willen worden van jezelf als hsp’er? Zou jij tips en tools willen om hiermee om te kunnen gaan?
Wil jij inzicht en begeleiding om verder te kunnen?

 

Dan kan ik je helpen!

Door middel van een gratis intake gesprek luister ik naar wat je met me wilt delen, waar je aan wilt werken en wat je wensen zijn. Daarna geef ik je een eerlijk antwoord over wat we kunnen gaan doen en hoelang we hiervoor nodig hebben.

Het is zelfs mogelijk om het te combineren met je kind(eren) als je dat wenst! Kortom, door de 1 op 1 coaching is er veel mogelijk.

 

Wil jij graag meer weten over de HSP bewust coaching? Stuur me een mail en we plannen vrijblijvend een intakegesprek in. Woon je ver weg? Geen probleem, ook coaching via skype/video bellen is mogelijk.

Liefs Carola

 

Waar een wil is, is een weg….

Bij binnenkomst had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen van de reading. Eerst zien, dan geloven. Ze raakte echter meteen vanaf het begin de juiste plekken. Soms bijna eng, zo raak was het. Ook was ze realistisch, en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze eerlijk wil zijn naar mensen en ze daarom niet altijd vertelt wat ze hopen te horen. Carola komt op mij over als een oprecht persoon die dit doet vanuit haar hart. En dat vind ik prachtig! Een mooi gesprek met veel nieuwe inzichten en erkenning.
Dank je wel Carola!
Anoniem

Vandaag mijn (gewonnen)reading gehad. De spijker op z’n kop…

Carola maakt nu ook een armband voor me, heb er alle vertrouwen in dat deze een positieve werking op me zal hebben!!
Bedankt lieve Carola voor deze inzichten. Je hebt me enorm geholpen en ik zal zeker meer hulp van jouw kant (en die andere) vragen.

Jeanette van Elteren-Spruit

Carola is voor mij een levende engel op aarde, met aandacht, geduld en zonder oordeel geeft ze haar coaching. Ze weet je echt op je gemak te laten voelen, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Doordat zij zo helder voelt en ziet, weet zij tijdens de coaching precies, wat je op dat moment nodig hebt om verder te groeien!

Femke de Jong

Net een reading gehad. wat was dat raak!
Sandra Oosting

Carola is een lief, prettig en mooi mens om mee te praten. Vandaag via skype een reading gehad, erg gemakkelijk aangezien ik te ver weg woon is het toch mogelijk om een reading te ontvangen. De dingen die voor mij belangrijk waren zijn beantwoord en bevestigd. Ze sloeg de spijker op zijn kop! Een prachtige boodschap van een overledenen kon ik me maar mooi in mijn zak steken.

Bedankt lieve Carola dat ik deze reading heb mogen ontvangen

Cindy Litjens

Gisteren kon ik mijn gewonnen edelsteen armband ophalen.
Met omdoen voelde hij meteen goed, maar ik vind hem ook nog erg mooi. Het persoonlijke briefje erbij klopte en de edelstenen die Carola gebruikt heeft vormen een goede match voor mij.
ik ben er heel erg blij mee.
Nogmaals dank je wel!

Tamara Klene

Lieve Carola, onderstaand mijn feedback voor de fantastische workshop Changes:

“Bij binnenkomst werd ik warm verwelkomd door Carola. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Ondanks de spanning voor het onbekende werd door Carola duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was, waardoor de spanning wat zakte.
Ik voelde meteen een goede vibe. De energie die loskwam tijdens de energetische oefening voorafgaand aan het creëren van het moodboard, was heel voelbaar. Carola voelt het helder aan en ziet de juiste schakelingen en connecties met de dingen die ik vertelde over wat ik voelde en hoorde. Ik werd verrast door het feit dat ze een voor mij geheel nieuw beeld schetste over wat er dichtbij mij stond. Dat heeft me echt diep geraakt en zoveel kracht gegeven. Door hier verder op in te gaan kwamen er emoties los, die er bij Carola uitkwamen. Zo voelbaar was de prachtige energie. Het gaf mij de opening die nodig was om me over te geven aan het hele proces. Bij het creëren van het moodboard kwam er als vanzelf een stroming in me varen waarmee een prachtig geheel gemaakt is. Dit heeft Carola ook fijn begeleid.
Ik voelde me echt begrepen ook bij de nabespreking. We hebben echt de diepgang opgezocht en een fijn gesprek gevoerd. Het was een heel mooie ervaring. Ik kan het allemaal plaatsen en het geeft me de nodige input om verder te transformeren. Dank je wel lieve Carola!”

 

Kyra

6 + 5 =